livescorebet logo

LiveScore Bet sluit zich aan bij NOGA

Leestijd: 1 min.

De Nederlandse Online Gambling Associatie (‘NOGA’) verwelkomt LiveScore Bet als nieuw lid van de branchevereniging.

LiveScore Bet biedt sportweddenschappen en casino aan Nederlandse consumenten aan, en behoorde tot de eerste tien aanbieders die in eerste instantie een vergunning ontvingen onder de nieuwe Wet Kansspelen op Afstand. LiveScore Bet, geëxploiteerd door LiveScore Malta Limited, maakt deel uit van de Anzo Group, die in 2019 werd opgericht en actief is in verschillende jurisdicties. Door toe te treden tot NOGA draagt LiveScore Bet bij aan de doelstelling van NOGA om de industrie onder één vlag te verenigen en de gemeenschappelijke belangen van de sector te behartigen. 

Peter-Paul de Goeij, Directeur van NOGA, zegt: “We zijn blij dat LiveScore Bet, als een van de eerste vergunninghouders in Nederland, ervoor heeft gekozen om zich aan te sluiten bij NOGA. LiveScore Bet is een zeer gerenommeerde aanbieder in onze sector, die een veilige en beveiligde speelervaring centraal stelt. Wij kijken ernaar uit om met hen samen te werken en zo een positieve bijdrage te leveren aan de beleidsdoelstelling van optimale consumentenbescherming.”

Monika Naydenova-Grue, Group Director of Regulatory Compliance bij LiveScore Bet, zegt: “We zijn verheugd om ons NOGA-lidmaatschap aan te kondigen. NOGA heeft het voortouw genomen bij de inspanningen van de industrie in Nederland om een duurzaam kader voor kansspelen op afstand op te bouwen voor zowel exploitant als consument, en met onze internationale ervaring zijn we ervan overtuigd dat we hier nog verder aan kunnen bijdragen.”

Direct lid worden van NOGA?

Dit kan op drie verschillende manieren: middels een regulier lidmaatschap, een geassocieerd lidmaatschap of een B2B-Partnership.

Ik wil lid worden