hero dice

Games Global wordt b2b-lid van NOGA

Leestijd: 1 min.

Amsterdam/Den Haag, 24 oktober 2022 – De Nederlandse Online Gambling Associatie ('NOGA') verwelkomt Games Global als nieuw b2b-lid. 

Games Global is leverancier van exclusieve casino-content, en het portfolio van Games Global herbergt duizenden titels van meer dan 50 studiopartners. 

Peter-Paul de Goeij, Directeur van NOGA, zegt: "We zijn verheugd weer een b2b-lid te mogen verwelkomen in Games Global. Games Global heeft een sterke reputatie opgebouwd in de markt voor kansspelen op afstand en we zijn verheugd dat ze zich willen inzetten voor onze vereniging. Dit draagt bij aan onze doelstelling om de Nederlandse markt voor kansspelen op afstand bij elkaar te brengen, of het nu b2c-operators of b2b-leveranciers zijn.”

Kimberley Broad, Chief Compliance Officer bij Games Global: "Ik ben verheugd dat Games Global toetreedt als lid van NOGA, wat onze toewijding om samen te werken met de industrie om een eerlijke en veilige kansspelmarkt te garanderen verder versterkt."

Direct lid worden van NOGA?

Dit kan op drie verschillende manieren: middels een regulier lidmaatschap, een geassocieerd lidmaatschap of een B2B-Partnership.

Ik wil lid worden