hero dice

EM Group versterkt NOGA

Leestijd: 2 min.

Amsterdam/Den Haag, 20 juni 2022. De Nederlandse Online Gambling Associatie (‘NOGA’) heet de EM Group welkom als nieuw lid van de branchevereniging.

Met het toetreden van EM Group zet NOGA weer een belangrijke stap in haar ambitie om de industrie, aanbieders en toeleveranciers te verenigen onder één vlag en de gezamenlijke belangen van de sector te behartigen. Samenwerken en onderling nationaal en internationaal best practices uitwisselen, meewerken en meedenken aan het (zelf-) regulerend kader in Nederland om de robuuste consumentenbescherming, verantwoord gokken en een gelijk speelveld te waarborgen, zijn de belangrijkste doelen waarvoor NOGA zich inzet. Alleen verenigd kan de industrie van de Nederlandse online kansspelmarkt het succesverhaal maken dat het moet zijn en daarom is het prachtig nieuws dat EM Group heeft besloten zich bij NOGA aan te sluiten.

Peter-Paul de Goeij, directeur van NOGA, zegt: "Het toetreden van EM Group is een opsteker voor NOGA. Het mooie ervan is dat EM Group ook de kernwaarden en doelstellingen van NOGA onderschrijft en helpt bereiken en verdedigen. Juist hun achtergrond in de compliance, in Nederland onder streng toezicht van de Nederlandse Bank, is een mooie toegevoegde waarde voor ons en het biedt ook een schat aan aanvullende expertise en ervaring die de leden van NOGA en de bredere industrie alleen maar ten goede kan komen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze optelsom van NOGA en EM Group meer oplevert dan de som alleen en het zal leiden tot synergiën voor ons allen."

Kees-Jan Avis, Managing Director van EM Group Nederlands zegt: “Vanuit EM Group zijn wij zeer verheugd dat wij onderdeel uitmaken van de NOGA familie. Naast het feit dat we als groep al meer dan 15 jaar ervaring meebrengen in deze industrie, hebben we in Nederland ruime ervaring met het opereren in een sterk gereguleerde omgeving. Afgezien van ons product wat betreft afscheiden van spelerstegoeden, heeft EM Group ook kennis van en ruime ervaring met het opereren als bedrijf op de Nederlandse markt, welke breder reikt dan alleen de licentievereisten.  Denk bijvoorbeeld aan de doelstellingen en kernwaarden wat betreft de integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid van de sector. NOGA onderschrijft dit ook en daarom gaan we met veel overtuiging en vertrouwen de samenwerking aan. Ons doel is om ook zo gezamenlijk een bijdrage te leveren aan de online gambling markt in Nederland en daarbuiten.”

Over NOGA

De Nederlandse Online Gambling Associatie NOGA, is dé branchevereniging en belangenbehartiger voor aanbieders van online kansspelen die zich inzetten voor een veilig, verantwoord en aantrekkelijk online kansspelaanbod in Nederland.

OVER EM GROUP

Met meer dan 15 jaar internationale ervaring is EM Group een toonaangevende service provider in de online gambling industrie. Van het assisteren met rapportageverplichtingen aan de lokale kansspelautoriteiten, het ontzorgen van ondernemers om aan de eisen te voldoen op het gebied van financiële, juridische en AML eisen tot aan het verzorgen van licentieaanvragen, EM Group levert een breed pakket aan kant-en-klare services. Vanaf de opzet en tijdens de groei van online gambling ondernemingen zorgt EM Group voor een solide basis zodat cliënten zich kunnen blijven focussen op de groei van hun bedrijf.

Direct lid worden van NOGA?

Dit kan op drie verschillende manieren: middels een regulier lidmaatschap, een geassocieerd lidmaatschap of een B2B-Partnership.

Ik wil lid worden