hero dice

BetCity slaat handen ineen met NOGA

Leestijd: 2 min.

Amsterdam / Den Haag, 8 april 2022. De Nederlandse Online Gambling Associatie (‘NOGA’) verwelkomt BetCity als haar jongste lid.

NOGA’s ambitie om te verbinden en de hele sector te vertegenwoordigen is weer een belangrijke stap dichterbij gekomen.  Samenwerken en onderling nationaal en internationaal best practices uitruilen, meewerken en mee denken aan het (zelf-) regulerend kader in Nederland om een robuuste consumentenbescherming, verantwoord gokken en een gelijk speelveld te waarborgen zijn de belangrijkste doelen waarvoor NOGA zich inzet. Alleen verenigd kan de industrie van de Nederlandse online kansspelmarkt het succesverhaal maken dat het moet zijn en daarom is het geweldig nieuws dat BetCity heeft besloten zich bij NOGA aan te sluiten.

"NOGA is zeer in haar nopjes met het toetreden van BetCity. Sinds de markt open ging in oktober afgelopen jaar heeft BetCity - schijnbaar vanuit het niets - zichzelf enorm op de kaart gezet en een vaste basispositie verworven op de Nederlandse online gokmarkt. Het bedrijf is ook volledig geworteld in Nederland en met haar hoofdkwartier in Amsterdam heeft het in korte tijd haar stempel op de markt gedrukt. Daarbij opgeteld het commitment van de aanbieder aan de consumentenbescherming en hun inzet voor verantwoord gokken maakt BetCity tot een ideale partner voor NOGA en haar leden. We heten BetCity van harte welkom en zien uit naar een goede samenwerking en een mooie toekomst samen!", zegt Peter-Paul de Goeij, directeur van NOGA.

Melvin Bostelaar, CEO van BetCity zegt: "BetCity is in korte tijd uitgegroeid tot een voorname speler op de Nederlandse kansspelmarkt. Nederland is gebaat bij een goed functionerende en gereguleerde kansspelmarkt. Samenwerking van aanbieders in een gerespecteerde brancheorganisatie als NOGA is daarbij van groot belang. NOGA neemt net als ons consumentenbescherming en verantwoord spelen zeer serieus. Wij zien er naar uit om hier binnen NOGA een waardevolle bijdrage aan te leveren."  

Over NOGA

De Nederlandse Online Gambling Associatie NOGA, is dé branchevereniging en belangenbehartiger voor aanbieders van online kansspelen die zich inzetten voor een veilig, verantwoord en aantrekkelijk online kansspelaanbod in Nederland.

OVER BetCity:Op 1 oktober is BetCity gestart op de gereguleerde Nederlandse online kansspelmarkt. Vanuit onze passie voor kansspelen was ons doel om het beste Nederlandse online kansspelplatform aan te bieden.  Om onze ambitie waar te maken werken we enkel samen met gerenommeerde partners. Zo  maken we voor ons sportsbook gebruik van het beroemde en award-winnende bedrijf Kambi. Voor ons platform hebben we een partnership met Oryx, beursgenoteerd aan de Nasdaq. Alle geldstromen van BetCity worden afgehandeld door het Nederlandse Adyen. Door met deze bedrijven samen te werken, waarborgen wij niet alleen de kwaliteit van het aanbod, maar ook de veiligheid van onze spelers.  Wij willen dat iedereen op een verantwoorde manier kan genieten van ons aanbod. Wij zijn daarom 24/7 bereikbaar: telefonisch, per e-mail en via onze live-chat. Een uitgebreid team van gekwalificeerde medewerkers is hiervoor verantwoordelijk. BetCity is gevestigd in Nederland, BetCity is een 100% Nederlands bedrijf.

Direct lid worden van NOGA?

Dit kan op drie verschillende manieren: middels een regulier lidmaatschap, een geassocieerd lidmaatschap of een B2B-Partnership.

Ik wil lid worden